...

...
Alptekin Şimşek

8 Ocak 2014 Çarşamba

Halkımıza İvediliklen Duyurulur !



Muhterem Halkımız...
 

Uzun süredir, bir başıbozukluktur, bir keşmekeştir, bir kaostur, bir anarşidir, bir şudur-budur gidiyor. Sanki biz hökümatın başı değil, halay başıyız. Bu cümbür-cemaate kimse izin vereceğimizi beklemesin. Son gelişmeler muvacehesinde, bazı tedbirler almak kaçınılmaz olmuştur.

1-) Üç ay boyunca aşağıdaki illerimizde yolsuzluk kısıntısına gidilecektir:
- İstanbul –Ankara-İzmir
Üç ay boyunca bu illerimizde günde 2 ila 3 saat kadar yolsuzluk yapılmasına izin verilmiştir. Bu illerde yolsuzluk yapabilmek, ayakkabı numarasının 43 numara ve daha büyük olması şartına bağlanmıştır. Hak sahiplerinin, iyi günde, kötü günde, ölüm bizi ayırıncaya kadar ağzına diline sahip çıkması ayrıca şarttır.

2-) İki ay boyunca rüşvet verilemeyecek illerimiz ise şunlardır: Manisa-Adana-İskenderun. Herhangi bir yanlış anlamama olmaması bakımından, şu davranışların da rüşvet olarak telakki edileceğini hatırlatmak boynumuzun borcudur, sevgili milletimiz:
-Herhangi birinin Dubai, Venedik, Paris gibi ülkelere yapacağı tatili finanse etmek
-Herhangi birinin düğününde altın ve saat takmak
-Herhangi birinin banka kredisine kefil olmak
-Herhangi biriyle ortak danaya girmek
-Herhangi birisinin twitterinin takipçisi ve hık deyicisi olmak
-Herhangi birisinin facebook hesabının takipçisi ve beğenicisi olmak

3-) Beş yıl boyunca, günün hiçbir saatinde okunmayacak olan gazeteler de tespit edilmiştir. Bu gazeteler de şunlardır: "Zaman"!

4-) Gelenek ve göreneklerimize aykırı olarak beddua okuyan herkes hakkında yasal takip başlatılacaktır. Bu kişilerin hepsinin ve tümünün beddua okunması yasaklanmıştır. Bu tümünün hepsi kişiler şunlardır: Fethullah Gülen!

5-) Aşağıdaki televizyon kanallarını izleyen yurttaşlarımız, yanlışlıkla Filistin’e ayak basmış İsrail'li muamelesi görecektir. Yanlışlıkla ve hataen bu kanalların izlenmesi durumunda, seyredilen dizilerin etkisinde kalınmamalı, bu dizilerdeki karakterlerin, gerçek hayattaki kişi ve başbakanlarla ilgisi olmadığı unutulmamalıdır. Bu kanallar da şunlardır: Samanyolu TV!

6-) Ülkemizde faaliyet gösteren bazı kişilere ait dershanelerde eğitim almış olan öğrenciler, üniversite sınavlarına alınmayacaktır. Bu bazı kişilerden çoğusu şunlardır: Fethullah Gülen!

7-) Köprüyü geçene kadar laikçi, ulusalcı, Kemalci, Türkçü, anarşikçi, gezici, tozucu, Ergenekoncu, Silivrici kimselere ‘çok şahanesiniz, harikuladesiniz, bir tanesiniz’ dememiz durumunda, ‘noluyo lan’ demek kesinlikle yasaklanmıştır. Diyen kişiler arasında çekilecek kurada; ilk 500 kişi doğuya tayin edilecektir.

                                                          RESMİ MERCİLER MAKAMI BAŞKANLIĞI  DUYURUSU

 

A. Şimşek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder