...

...
Alptekin Şimşek

6 Şubat 2014 Perşembe

Seks Yalanları

İnsanlığın ortak dili cinsellik. Ancak seksle ilgili bildiklerimizin çoğu yanlış çıkıyor. Öyle ki coğrafya değişse de değişmeyen yanlış cinsel inanışlar var. İşte onlardan önde gelen yedisi...
Siz siz olun, seksle ilgili her söylenene inanmayın. Bugüne dek çoğu kez hiç sorgulamadan doğruluğunu kabul ettiğimiz şeylerin yanlış olduğu artık ortaya çıktı. 

Burnu büyük erkeklerin penisi de büyüktür 
Burun, kulak, incik kemiği, aşık kemiği, karaciğerin hacmi, dalak, bademcikler, saç kılı, et beni, diz kapağı, böğür ve diğer organlarla penis büyüklüğü arasında bir bağıntı olduğuna dair bir kanıt bugüne kadar elde edilemedi.

Herkes haftada 2.5 kez seks yapıyor 
Yalanlardan en büyüğü de budur sevgili okurlar. Hangi zır cahil bulmuşsa bu rakamı, resmen uydurmuş. 1, 2, 3, 4, 5' i filan anlarım da, buçuğu asla kabul etmem. Bu buçuk nasıl oluyor anlayan varsa beri gelsin. Hem bu anket buçuğu kabul etsek bile gerçekleri yansıtmıyor. Çünkü, anket Türkiye'mizde düzenlenseydi bu rakamın 5 lere 10 lara ulaştığı imrendirici bir şaşkınlıkla görülebilecekti. 

Erkekler daha çok zayıf kadınları tercih eder 
Zayıf kadınlar lobisi tarafından uydurulduğunu sandığım bu tez de çok yanlış. Doğrusu şudur; erkekler TV ve dergilerde zayıf kadınları seyreder, ama seksi, dolgun kadınlarla yapar. 

İlk bakışta aşk vardır 
Bu da erkekleri tanımayanlarca uydurulmuş bir husustur. Çünkü, erkekler ilk bakışta ya göğüslere ya da popoya bakarlar. Göğse ve popoya bakmayla aşık olunmayacağı malumunuzdur. Olsa olsa kanda ritmik hareketlenmelere sebep olur.  
Penisin büyüklüğü kadının tatmini açısından önemli 
Bu da yanlış bir söylencedir sevgili okurlar. Doğrusu şudur; ayakta durabilmesi ve sadık olabilmesi önemlidir. Bunlar yoksa zaten size mama da yok! 

Yatağa ilişkide ilk adımı hep erkekler atar 
Bu yalanların en büyüğüdür zaten. Çünkü erkek zaten yatakta hazır bekler, yatağa gelmek için adım atması gereken kadındır.

Erkekler soğuktur ve çok zor aşık olur 
Bu da yanlış inançlardan birisidir. Çünkü yapılan ölçümlere göre erkeğin ısısı 36 derecedir ve gezegenimiz için sıcak denilebilecek bir ölçüdür. Zor aşık olmasına gelince; erkek yakalayamadığına aşık olur, hatunlar hemen yakalanıyorsa erkek ne yapsın!  

A. Şimşek 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder