...

...
Alptekin Şimşek

4 Şubat 2014 Salı

Servet Düşmanlarına Tokat Gibi Cevap

Konusunda acayip uzman kişilerden oluşan teftiş konseyi, AKP'ye yönelik yolsuzluk ve hırsızlık suçlamalarını araştırdı ve bu kimselerin para kaynaklarına ulaştı. Az sonra okuyacağınız bölümden de açıkça anlaşılacağı üzere, elde edilmiş bulunan milyarlarca doların yolsuzlukla bir ilgisi yok. Bu husus, kesin olarak kesinleşerek, netlik kazanmak suretiyle sabitlendi ve perçinlendi. Aha da kaynaklar:

1- AKP'liler gökten para yağan yerleri biliyorlar ve fırsat buldukça buraya gelip yağan paralardan nasipleniyorlar.

 2- AKP'lilerin kendileri için, para üreten akrabaları var. Bu akrabalar, asgari ücret, sgk ve akbil karşılığında el emeği göz nuru paralar üreterek, 3-5-8 ayda bir AKP'lilere veriyorlar.
  
3- AKP'lilerin döşemecisi çok zengin. AKP'lilerin hepsi aynı döşemeciyle çalışıyor. Ne zaman parke vs döşeme siparişi verilse, bu firma evlere gelip, her yere para döşeyip gidiyor.
 4- AKP'lilerin ev, villa ve yalılarının musluklarından resmen dolar akıyor. Musluklarından akan dolarları da almasınlar mı yani?

 5- AKP'lilerin hepsinin birer dikili ağaçları var. Bu ağaçlar meyve olarak dolar veriyor. Senede 3 ürün alınan bu ağaçlar, AKP'lilerin ön önemli zenginlik kaynakları arasında.

 6- AKP'liler ev temizliği yaparken, elektrik süpürgesi zeminden resmen dolar topluyor. Ne yani, bu parayı da almasınlar mı?

7- AKP'liler, belli aralıklarla yolda, yolakta, miting alanlarında ve viyadüklerde para dolu cüzdan buluyor sevgili vatandaşlar. 
8- AKP'lilerin son zenginlik kaynaklarıysa dolar yumurtlayan kediler saygıdeğer yurttaşlar. Nasıl ki, altın yumurtlayan tavuk var, dolar yumurtlayan kediler de var. Böylece, AKP'lilerin zenginlik kaynaklarının yolsuzlukla hiçbir ilgisi olmadığını, gayet legal yollardan elde edilmiş olduğunu kanıtlamış oluyoruz. Gözü olanın sinelerinden yara çıksın, daha ne diyelim.
A. Şimşek
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder